Veteranen en Soos.
18 mei 1993
Diner in Houten
Bezoek aan (toen nog) Stork, nu Fokker, in februari 2010
Soos 2011 .. 2014 in de Bibliotheek  in Rijswijk
De foto`s hier boven zijn genomen tijdens de gepensioneerden kerst van 21 december 1973. In het bijzijn van hun vroegere chefs was er een toespraak van de directie en een hapje en een drankje. Na afloop ging iedereen nog even op zijn oude afdeling kijken. Met de komst van  een lichting nieuwe (jonge) managers in ca. `82, mochten hun voormalige leiding gevenden daar niet meer bij zijn, alleen nog de Bobo`s. De duikvlucht was ingezet!
Bezoek aan Papendrecht, 6 mei 2011
8
Soos en ALV op 10-11-2015 in Rijswijk “Tennispark Welgelegen”
In 2017 bestaat de VOFE Ypenburg 35 jaar. Ter gelegenheid daarvan heeft de feestcommissie op 18 mei 2017 een trip georganiseerd naar het “Nationaal Militair Museum” in Soest, waaraan 49 leden hebben deelgenomen. Per bus vanuit Rijswijk, via een toeristische route naar het NMM, met onderweg een prima verzorgde lunch in “De Heeren van Montfoort”. Van de feestcommissie heeft Flip Westerhoff het leeuwendeel van de organisatie voor zijn rekening genomen. Tine en Math Arndts hebben een Powerpoint presentatie gemaakt die u hier kunt bekijken. Met geluid. Hieronder vindt u nog meer foto`s, die genomen zijn door onze VOFE hoofd fotograaf Arlen van Halm. Alle deelnemers waren het er over eens dat het een uitermate geslaagde dag is geweest.
Vertrek vanuit Rijswijk bij het tennispark om 11:30 uur. (Soos) Bus maatschappij “Rooney Tours”  De chauffeur heeft ons de hele dag begeleidt en meegeholpen.
Terug in Rijswijk om 18:30 uur.
Lunch in “De Heeren van Montfoort”
Aankomst NMM
De twee rijen foto`s hierboven zijn gemaakt door Frank van Wissen. De foto`s van de tentoonstelling heb ik weg gelaten. Die kun je allemaal zien via de website van het Nationaal Militair Museum en dat bespaart ruimte op onze website.