Personeelsvereniging en afdelingen.
De P.V. had diverse onderafdelingen waarvan onderstaand een logo. Niet van alle afdelingen hebben wij foto`s dus heeft u ze wel, stuur ze ons dan.
Badmintonclub
Volleybalclub
Bridgeclub
Modelbouwclub
Sint Nicolaas feest
Schietclub
Postzegelclub
Klaverjasclub
Biljartclub
Tafeltennisclub
Carnaval in de jaren `76 t/m `85 ? Er moeten nog meer foto`s zijn maar waar? Het vond altijd plaats in gebouw 13  “de bedrijfs kantine” Een houten gebouw dat vroeger ooit een paardenstal geweest is. Maar wel uitermate gezellig. Ernaast stond een identiek gebouw waar de bankwerkerij in zat. Daar heb ik nog een aantal maanden prima gwerkt, samen met Piet Dietvorst en Aktas, voor  de aanmaak van de 1e  Airbus A 300 fairing mallen. Gebouw 13 was gezelliger dan het mooie bedrijfsrestaurant in gebouw 40 waar jarenlang om gezeurd was. We hebben er trouwens ook niet lang plezier van gehad.
“De Ypenknotsen”
Visclub
Rob Lemmens Paul & Thea Kuster Theo & Mw. Straub Wilfried & Wilma      Dreischor Mw. Bal Els van Gammeren Wout Knol & dochter Kees Melis Peter Beth Toon Broeders Frans Baan Dew Partapsing Eddy Mulder Mario van Dijk en meer.....
1983
Jaap van Duijne Fokker DVII
1982
1984
1985
1987
1976
1977
1979
Onbekend jaar
Film van de Globemaster C-17 schaalmodel
11
Prins Ton de 1ste (Foto is niet van Fokker Ypenburg maar van een andere carnavals vereniging?) Maar het is Toon Broeders!
Een mix van de tennisclubs H.A.D.  Fo.A.dam & Ypenburg
17 juni 1984
Van l.n.r. staand: Ben de Wit Margo ...? ....? Paula Burger Van l.n.r. gehurkt: Rien Dirken Riet...? Ton Boel Uiterst rechts staand: Hr.Robert C.v.d.Heuvel (Fokker directie)
Wie zijn dit ??
Jaap Arensman en …….?
Peter Roelen & kids
21 oktober 1987
 “Vliegbind tooling station” gemaakt door Tom Biesôt. Lees zijn artikel hier.