De nieuwe_ en het voormalig hobby centrum
Per oktober 2012 is de hobbyclub in de beurshal Haaglanden opgeheven. Al het equipement en de materialen zijn overgedragen aan een dependance van de Haagsche Hoge School. Deze werkplaats voor projecten van de HHS en van de TU Delft, ligt in Delft.  (  Het voormalige “Haring”pand. ) De afspraak met de beheerders is, dat onze leden er kunnen blijven hobbyen indien zij dat willen. Hieronder staan enkele foto`s van deze werkplaats.
   Het adres van de werkplaats is: Abtswoudseweg 18, 2627 AL Delft.
Het pand is van oorsprong een stationsgebouw en daarom              uniek. (zie foto) Klik op de foto voor wat meer            inside informatie
Wilt u er gaan hobbyen,  bel dan Wouter. GSM: 06.10.178 785  en maak met hem een afspraak.Legitimeer u als Fokker man/vrouw !
Hieronder foto`s van het voormalige_  en jarenlang gebruikte hobbycentrum en wat er gemaakt werd, dat vele van                    onze leden en fijne dag verpozing gaf.  Vanwege leeftijd, ziekte enz. moesten we er, na 20 jaar                                                                                                                                                                                                    mee stoppen, hoe vervelend dit ook was. De kartrekkers  “ Leo Hermkes” en  “Jan de Haas”  hebben ,                                                                                                                                                                                              in samenwerking met de de nieuwe eigenaars, alles tot in de puntjes afgehandeld, waarvoor                                                                                “  Chapeau  ”
Nieuw
Voormalig
De hobbyclub werd georganiseerd_ en bestuurd door Leo Hermkes en Jan de Haas. We gebruikten professionele machines zoals een draaibank (AI) een freesbank (Abene), een zaagbank voor hout en een afkortzaag voor metaal, en nog veel meer !  Te veel om op te noemen. Het gebruik ervan vereiste kennis van het gebruik ervan. I.v.m. de ARBO wet en ook vanwege de vrijwilligers verzekering !  
De hobbyclub in de oude brood fabriek tijdens de opening.
Leo Hermkes wordt geridderd door Burgemeester Jozias van Aartsen van Den Haag.
14
Haaglanden Haagsche Courant Donderdag 24 oktober 1996
Links: Leo van der Doorn Rechts: Joop Buikhuizen (overleden) Zo te zien een versterker aan het bouwen?